Vergelijkingssites

Vergelijkingssites

Ken u het probleem dat u iets koopt en het later in een andere winkel goedkoper is? In Nederland hebben we daarom verschillende vergelijkingssites. U kunt zo heel makkelijk geld besparen. Bij vergelijkingssites kunt u het product invullen wat u graag wilt kopen. Let op dat het goede product verschijnt in het vergelijkingsprogramma. Sommige producten hebben namelijk meerdere serienummers. Het is dan voor u niet altijd duidelijk of u het juiste product voor u heeft. Als u een product in een winkel heeft gezien noteer dan altijd het volledige typenummer en merk. 

Vergelijkingssite vinden

Via Google kunt u heel makkelijk verschillende vergelijkingssites vinden. Het is aan te raden om meerdere vergelijksites uit te proberen. Lees ook recensies van vergelijkingssites want zo krijgt u een goed beeld van een vergelijkingssite. Er zijn algemene vergelijkingssites waar u bijvoorbeeld schoenen en kleding kunt vergelijken. U kunt ook tv aanbieders en energiemaatschappijen met elkaar vergelijken. Meestal zijn er gespecialiseerde vergelijkingssites hiervoor actief. 

Welkomstcadeaus vergelijkingssites

Op veel vergelijkingssites krijgt u cadeaus aangeboden als u overstapt naar een andere energieaanbieder bijvoorbeeld. Vaak is het zo dat de kosten voor dit cadeau indirect in het nieuwe abonnement zijn meegenomen. U betaalt dan eigenlijk zelf voor het ''cadeau''. Ook krijgt u vaak aanbiedingen waarbij u de eerste 3 maanden 50% korting krijgt bijvoorbeeld.  Bereken daarom of deze aanbiedingen op lange termijn ook voordelig voor u zijn. 

Terug naar overzicht