E-mailacties

E-mailacties

Op al uw online aankopen kunt u geld besparen. Een mogelijkheid hiervoor is het gebruik maken van e-mailacties. E-mailacties kunnen heel uiteenlopend zijn. Soms moet u er iets voor doen en soms krijgt u via de mail kortingscodes opgestuurd.

Deelnemen e-mailacties

Iedereen met een e-mailadres kan zich aanmelden voor het het ontvangen van e-mailacties. U kunt zich bijvoorbeeld inschrijven voor de nieuwsbrief van uw favoriete modeketen. Sommige modeketens sturen klanten eens per kwartaal kortingscodes. Als u deze kortingscodes invult bij het online bestellen krijgt u extra korting. Het is ook mogelijk dat u kortingscodes ontvangt die u kunt uitprinten. Als u in de winkel dan iets koopt krijgt u korting aan de kassa. 

Enquêtes invullen

U kunt ook online sparen voor korting door het invullen van enquêtes. Er zijn diverse websites waarop u zich kunt aanmelden. U vult uw persoonlijke gegevens in en uw interesses. Als er bedrijven zijn die enquêtes inleveren die passen bij uw profiel ontvangt u via de mail bericht. Voor het invullen van de enquêtes ontvangt u een kortingscode of een kleine bijdrage. 

Terug naar overzicht