Cashback kortingen

Cashback kortingen

Met kortingen  wordt online shoppen nog leuker! U kunt op deze manier makkelijk online geld besparen. Er zijn verschillende websites actief die u kortingen aanbieden. Met name cashback is nog een relatief onbekende term, die wij u graag willen uitleggen. Er zijn de laatste tijd een aantal websites ontstaan die dit mogelijk maken. Een voorbeeld is het portaal voor korting op online winkelen van Eerst james. In enkele minuten kunt u eenvoudig gebruik maken van de service en geld besparen.

Hoe werkt cashback korting?

Als u gebruik wilt maken van cashback kortingen moet u zich hiervoor aanmelden. Aan registratie zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding krijgt u automatisch korting op producten bij verschillende bedrijven. De korting die u krijgt kan een vast percentage zijn of een bepaald bedrag. Als u een aankoop heeft gedaan bij een aangesloten shop wordt dit geregistreerd. In uw account kunt u deze informatie terugvinden. Het vermelde bedrag aan korting ontvangt u terug van de cashbacksite. De korting kunt u bij veel cashback sites laten uitkeren en laten storten op uw rekening. 

Aanmelden cashback korting

Bij het aanmelden op een cashback korting site moet u uw gegevens invullen. Vaak wordt er gevraagd om uw naam en e-mailadres. Met uw e-mailadres kunt u later inloggen op uw account. U ontvangt vaak ook een extra welkomstbonus. 

Terug naar overzicht