Cashback kortingen

Cashback kortingen

Met kortingen  wordt online shoppen nog leuker! U kunt op deze manier makkelijk online geld besparen. Er zijn verschillende websites actief die u kortingen aanbieden. Met name cashback is nog een relatief onbekende term, die wij u graag willen uitleggen. Er zijn de laatste tijd een aantal websites ontstaan die dit mogelijk maken. Een voorbeeld is het Eerst james portaal. In enkele minuten kunt u eenvoudig gebruik maken van de service en geld besparen.

Hoe werkt cashback korting?

Als u gebruik wilt maken van cashback kortingen moet u zich hiervoor aanmelden. Aan registratie zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding krijgt u automatisch korting op producten bij verschillende bedrijven. De korting die u krijgt kan een vast percentage zijn of een bepaald bedrag. Als u een aankoop heeft gedaan bij een aangesloten shop wordt dit geregistreerd. In uw account kunt u deze informatie terugvinden. Het vermelde bedrag aan korting ontvangt u terug van de cashbacksite. De korting kunt u bij veel cashback sites laten uitkeren en laten storten op uw rekening. 

Aanmelden cashback korting

Bij het aanmelden op een cashback korting site moet u uw gegevens invullen. Vaak wordt er gevraagd om uw naam en e-mailadres. Met uw e-mailadres kunt u later inloggen op uw account. U ontvangt vaak ook een extra welkomstbonus. 

Terug naar overzicht